Επέλεξε να ζει μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτός είναι ο άγνωστος γιος του Καζάκου: Με τι ασχολείται

Κώστας Καζάκος: Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε χθες μετά από σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και μάλιστα όπως λέγεται είχε νοσήσει και από κορονοϊό προσφάτως. Ο οργανισμός του ήταν ήδη εξασθενισμένος και τα αναπνευστικά προβλήματα προϋπήρχαν. Οι οικείοι του ήταν εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή, η αγαπημένη του Τζένη και τα πολυαγαπημένα του παιδιά.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος, είναι γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη. Μετά τον πρόωρο θάνατο της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος προχώρησε τη ζωή του και έφτιαξε μία αγαπημένη δεύτερη οικογένεια. Τα τελευταία 25 χρόνια ήταν παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Πρόκειται για τον 25χρονο Αλέξανδρο, τη 20χρονη Ηλέκτρα και τη 14χρονη Μάγια.

Αλέξανδρος Καζάκος: Ο άγνωστος γιος του Κώστα Καζάκου

Ο Έλληνας ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται με τα τρία μικρότερα παιδιά του. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ομοιότητα που έχει ο μικρός του γιος με τη μητέρα του, Τζένη Κόλλια. Ο νεαρός διαθέτει τη γοητεία του πατέρα του. Ο νεαρός ασχολείται με τη μουσική. Έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Αλέξανδρος Καζάκος Τζένη Κόλλια

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας αλλά και πιανίστας και γι’ αυτό όταν η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του μικρού αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ. Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο και αν και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»