Επεισόδια στου Ρέντη: Μια τραγική οικογενειακή ιστορία κρύβεται πίσω από την σύλληψη του 18χρονου – «Είμαι χαροκαμένη μάνα, έχασα τον Σωτήρη και τώρα τον Νίκο μου»

«Έμπλεξαν το παιδί μου, άθελα του βρέθηκε εκεί», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του 18χρονου Νίκου που συνελήφθη για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό του Ρέντη.

«Ξέρετε σε ποια μιλάτε; Είμαι μια χαροκαμένη μάνα. Πριν από κάποια χρόνια έχασα τον Σωτήρη μου και τώρα χάνω τον Νίκο μου, τον έμπλεξαν». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος τότε Σωτήρης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή.

«Ούτε σε ξέχασα ούτε θα σε ξεχάσω όσο ζω να είσαι σίγουρος πως θα έρθω και εγώ μαζί σου όπως παλιά αδερφέ… τρελέ μου πάντα μαζί για μια ζωή… άγγελος… για όλους εδώ κάτω», έλεγαν φίλοι του στα social media ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατό του.

Τα πρώτα λόγια του 18χρονου που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό

Ο 18χρονος που παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον 31χρονο αστυνομικό με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, έδωσε λεπτομερή κατάθεση. Στα πρώτα του λόγια ανέφερε πως χτύπησε το θύμα και το είδε να γονατίζει.

Ο νεαρός δράστης είπε πως τη φωτοβολίδα με την οποία χτύπησε τον αστυνομικό, του την έδωσε ένας μεγαλύτερος και του έδειξε πώς να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, όπως είπε, μπήκε στο γήπεδο. «Τον χτύπησα και τον είδα να γονατίζει» ήταν τα λόγια του σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Πώποτα και της Άριας Καλύβα στο newsit.gr.

Ο δράστης δήλωσε πως από μικρός βρίσκεται στα οπαδικά και πως τον καθοδηγούσαν μεγαλύτεροι.

Για τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης, ο 18χρονος ισχυρίστηκε πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες.

Υποστήριξε ότι τους έδωσαν οι καθοδηγητές την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.






Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα