Εντοπίστηκε σε οικοδομή στην Τούμπα: Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης – Η πρώτη δήλωση

Μετά από ένα μήνα, εντοπίστηκε ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας, σε οικοδομή στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος που είχε ταυτοποιηθεί για τη δολοφονία της 71χρονης μητέρας του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στις αρχές του μήνα. Στο σπίτι του 34χρονου είχε βρεθεί ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο φέρεται να ομολογούσε την πράξη του, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η μητέρα του.

Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Στο ίδιο σπίτι είχε βρεθεί ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο φέρεται να ήταν το μέσο τέλεσης της πράξης του. Η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας είχε βρεθεί, μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, φέροντας τραύμα στο κεφάλι.

Όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φαίνεται πως περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές, αποφεύγοντας τη σύλληψή του.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης ενώπιον των οποίων καλείται να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε ερώτηση των αστυνομικών για το πού κρυβόταν τόσο καιρό, ο 34χρονος απάντησε πως “περιπλανιόμουν, άλλαζα σημεία που κοιμόμουν, δεν είχα κάποιο σταθερό μέρος να μένω”. Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαινόταν να τα έχει “χαμένα “.

Σημειώνεται ότι, το προηγούμενο διάστημα και όσο δεν εντοπιζόταν ο μητροκτόνος, υπήρχαν οι σκέψεις πως μπορεί να είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα