«Ένα τίποτα είμαστε…»: «Μαύρη» μέρα για ττα Ελληνικά ΜΜΕ, νεκρός τόσο νέος ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαχαίρας

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26/9 ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Μαχαίρας έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της ελληνικής ραδιοφωνίας και θα μείνει στη μνήμη μας για τη σημαντική προσφορά του στο χώρο. Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε εργαστεί ως αθλητικός δημοσιογράφος σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα, όπου διετέλεσε σχολιαστής και παραγωγός. Είχε μια μακρά και ιστορική καριέρα που άφησε μόνιμο αντίκτυπο στο ελληνικό τοπίο των μέσων ενημέρωσης.

Έπασχε από καρκίνο

Ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε εργαστεί σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς (μεταξύ των οποίων και ο ΘΕΜΑ 104,6) ως σχολιαστής και παραγωγός. Είχε μία από πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού ραδιοφώνου.

Στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε μάθει ότι πάσχει από καρκίνο.

Σε ανακοίνωσή του ο bwinΣΠΟΡ FM αναφέρει: «Ένας παλιός γνώριμος των ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος για πολλά χρόνια κρατούσε συντροφιά τις πρωινές ώρες στους ακροατές της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Ο bwinΣΠΟΡ FM και το sport-fm.gr εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους ανθρώπους του Δημήτρη Μαχαίρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα