Ένα θαύμα για την Εύα Καϊλή: Η αδερφή της Μανταλένα Καϊλή έκανε τάμα στον Άγιο Εφραίμ

Στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίµ του Θαυµατουργού στη Νέα Μάκρη βρέθηκε πριν μερικές ημέρες η Μανταλένα Καϊλή.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «S» και της Σάσας Σταμάτη, η Μανταλένα Καϊλή, προκειμένου να προσευχηθεί για την αδελφή της, Εύα Καϊλή που εξακολουθεί να κρατείται στις φυλακές των Βρυξελλών, αλλά και για να πάρει δύναμη για τις δύσκολες στιγμές, που περνάει η οικογένειά τους το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η ακρόαση της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραµπέλα στο Εφετείο για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, «Qatar-gate», ολοκληρώθηκε το µμεσημέρι της Τρίτης μετά την έφεση που είχαν ασκήσει.

Εύα Καϊλή: Το τάμα της αδερφής της

Η ακρόαση επί της αίτησης αποφυλάκισης που υπέβαλε η ευρωβουλευτής έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Η 44χρονη πολιτικός κρίθηκε προφυλακιστέα ξανά πριν από δέκα ημέρες, παρά την αλλαγή της υπερασπιστικής της γραμμής και την έμφαση που έδωσε στη μητρότητα, καθώς οι δικαστικές Αρχές του Βελγίου δεν δέχτηκαν το αίτημά για αποφυλάκιση µε βραχιολάκι.

Σύμφωνα µε πληροφορίες, η Εύα Καϊλή αντλεί δύναμη από την κόρη της, Αριάδνη, η οποία της λείπει όσο τίποτα, ενώ τη μικρή έχει αναλάβει ο πατέρας της Εύας και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, που αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι πριν από λίγες ημέρες.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»