Έλληνας πήγε στην ετήσια σύνοδο του Νταβός και πούλαγε πιτόγυρα 20 ευρώ το ένα

Μπορεί στην Ελλάδα το σουβλάκι να έχει φτάσει στα 4 ευρώ, όμως κάπου στην Ελβετία, ένας Έλληνας πούλαγε σουβλάκια στο Νταβός, στο πλαίσιο της ετήσιας συνόδου του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ. Συγκεκριμένα, στην σύνοδο αυτή μαζεύεται όλη η παγκόσμια ελίτ.

Νταβός: Έλληνας τάισε τους καλεσμένους σουβλάκια

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, μία πίτα με γύρο κοστίζει σχεδόν 20 ευρώ:  «Η εταιρεία έχει έδρα τη Ζυρίχη. Πηγαίνουμε παντού, όπου υπάρχει φεστιβάλ, όπου υπάρχει event, γενικότερα στα πάντα. Είμαστε σε όλη τη χώρα, έχουμε τέσσερα εστιατόρια και 4-5 καντίνες», ανέφερε ο υπάλληλος της καντίνας.

Ενώ πρόσθεσε: «Στο Νταβός είμαστε για μία βδομάδα. Εδώ, παλεύουμε, ταΐζουμε τον κόσμο και τούς γεμίζουμε την κοιλιά! Έλληνες και ξένοι τιμούν πολύ τον γύρο μας., Κυρίως είναι Αμερικάνοι, Άγγλοι, Ινδοί, από όλο τον κόσμο».

«Έχουμε, γύρο χοιρινό, γύρο κοτόπουλο, έχουμε χαλούμι και γύρο vegan», ανέφερε επίσης ο υπάλληλος της καντίνας. «Είναι σαν γύρος, σαν κρέας, αλλά είναι με μπιζέλι και με φάβα», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τις τιμές, ο υπάλληλος τονίζει ότι οι τιμές στο Νταβός είναι λίγο… «ιδιαίτερες». Η πίτα κοστίζει 19 φράγκα (19 ευρώ) και το κουτί, το «box», όπως το αποκαλούν, 23 φράγκα.

Νταβός: Δείτε το video

Related posts

«Κράτα γερά Γίωργο»: Όλη η Ελλάδα προσεύχεται να γίνει καλά ο 31χρονος αστυνομικός – Έκκληση για αiμα

Μεγάλη ανατροπή με την δολοφονία Καραϊβάζ – Εντοπίστηκε άλλος ένας δράστης

Χεıροτέρεψε η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού – Στο πλευρό του η μητέρα του, η Παναγιά μαζί σας