Ελένη Πισπιρίγκου: Η Εμμονή Της Ρούλας Με Τον Μάνο, Η Εγκατάλειψη Από Το Σπίτι Και Η Κατάθεση Της Ψυχολόγου

Ελένη Πισπιρίγκου: Η Εμμονή Της Ρούλας Με Τον Μάνο, Η Εγκατάλειψη Από Το Σπίτι Και Η Κατάθεση Της Ψυχολόγου

«Η κόρη μου του είχε τόση μεγάλη αγάπη, που μπορούσε να γίνει εμμονή» – Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη ξέσπασε κατά του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έχει πέσει από τα σύννεφα η Ρούλα ακούγοντας όλα αυτά. Λέει ότι ήταν χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω. Η Ρούλα είχε μεγάλη αγάπη, τόσο μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω, πως είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο.

Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Πολύ δολοφονικά ένστικτα. Μήπως ο άνθρωπος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του; Μία ημέρα πένθησε για τη Μαλένα και θα βγει η ψυχολόγος να το πει όταν τη καλέσουν οι αρχές. Το ποιος πένθησε και ποιος δεν πένθησε η Πάτρα το ξέρει».

«Ο κύριος Δασκαλάκης είχε αποχωρήσει από την οικία και η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Υπήρχε ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της κόρης μου, γι’ αυτό έφυγε ο Μάνος. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε και αίτηση διαζυγίου».

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα