ΕΚΤΑΚΤΟ Πάτρα: Θρήνος για τον 41χρονο ΕΚΑΒίτη Σπύρο Μακρυγένη-Η τραγική ειρωνεία (vid&pic)

Η γυναίκα του πήρε την κλήση για το μοιραίο τροχαίο – Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ναύπακτο

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 41χρονου Σπύρου Μακρυγένη στο ΕΚΑΒ, από τον τραγικό θάνατό του.

Ο άτυχος 41χρονος Πατρινός επέστρεφε στο σπίτι του στην Οβρυά της Πάτρας, καθώς είχε τελειώσει από τη βάρδιά του στο ΕΚΑΒ Ναυπάκτου.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι την ώρα του μοιραίου τροχαίου στο ΕΚΑΒ είχε βάρδια η σύζυγός του Βάσω. Σκηνές τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στα γραφεία του ΕΚΑΒ στην Πάτρα, όταν η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το τηλεφώνημα για το τροχαίο που έλαβε αφορούσε τον σύζυγό της.

Ο Σπύρος Μακρυγένης αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στο 8,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιτέας, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 41χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου.

Ο 41χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Νεότερη ενημέρωση 08.53΄

Μόλις είχε τελειώσει η βάρδιά του στο ΕΚΑΒ όπου εργαζόταν στη Ναύπακτο, ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης και επέστρεφε στην Πάτρα, που σκοτώθηκε όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με Ι.Χ.

Τραγική ειρωνεία, είναι πως δούλευε στο ΕΚΑΒ τομέα Ναυπάκτου και ήταν έτοιμος να μεταφέρει ασθενείς στα νοσοκομεία της Πάτρας. Το ΕΚΑΒ Πάτρας, ανάλογα με την βάρδια, στέλνει οδηγούς στο παράρτημα Ναυπάκτου για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι. Χθες, ήταν οι συνάδελφοί του που μετέφεραν τον ίδιο, στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή!

Πρώτη ενημέρωση 07.45΄

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Ρίου, άφησε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής προς ξημερώματα του Σαββάτου ο Πατρινός Σπύρος Μακρυγένης ο οποίος εργαζόταν στον ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άντρας λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής, επέστρεφε στην Πάτρα από τη Ναύπακτο και τραυματίστηκε θανάσιμα όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων Βαρελά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ναυπάκτου όπου αρχικά πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες .

Πηγή: patrastimes.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»