ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταδίωξη Μπαρμπαρούση στην εθνική οδό – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Επικίνδυνες σκηνές διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε εθνική οδό, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το όχημα που οδηγούσε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.

Οι άνδρες της τροχαίας εντόπισαν το όχημα του Κ. Μπαρμπαρούση, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, λίγο μετά από Αντίρριο και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής, που βρισκόταν στο τιμόνι, δεν σταμάτησε αλλά αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και πήγε να παρασύρει τους τροχονόμους.

Ακολούθησε καταδίωξη υπό καταρρακτώδη βροχή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Κ. Μπαρμπαρούσης οδηγούσε επικίνδυνα ένα μαύρο volvo -που δεν αποκλείεται να είναι το βουλευτικό του όχημα- θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των αστυνομικών.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για το περιστατικό ενώ θα κληθούν να καταθέσουν οι αστυνομικοί.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βουλευτή, που εικάζεται πως κρύβεται σε κάποιο από τα χωριά του Μεσολογγίου.

Πηγή cnn.gr

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»