Έκτακτο: Δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος μπροστά σε Κόσμο! Τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ..(Βίντεο)

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Αθηνών, λίγο μετά τις 19.00 – Ο Βασίλης Στεφανάκος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του – Δύο άτομα τον γάζωσαν με καλάσνικοφ

Δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (17.01.2018) ο Βασίλης Στεφανάκος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις είχε φύγει από την μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί στο Χαϊδάρι. Βρίσκοταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Mercedes, επί της Λεωφόρου Αθηνών, όταν δύο άτομα τον γάζωσαν με καλάσνικοφ. Βασίλης Στεφανάκος

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Είχε κατηγορηθεί από την αστυνομία και είχε εκτίσει ποινή φυκλάκισης για εκβιασμούς. Είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του αρχινονού Θέμη Καλαποθαράκου το 2000. Επίσης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην ομάδα των απαγωγέων του Περικλή Παναγόπουλου.
Είχε ανοιχτά μέτωπα, ωστόσο στο Χαϊδάρι, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει όλη η οικογένειά του, θεωρούσε πως ήταν ασφαλής και δεν έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα φύλαξης. Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες που τον δολοφόνησαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Νεκρός έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Βασίλης Στεφανάκος. Πληροφορίες του zougla.gr αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε ως εξής: Το θύμα βρισκόταν εντός του οχήματός του, στο ύψος που βρίσκεται το Παλατάκι Χαϊδαρίου επί της λεωφόρου Αθηνών-Καβάλας, όταν μια μηχανή λευκού χρώματος στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, προσέγγισαν το όχημα.

Ένας από τους επιβαίνοντες χρησιμοποίησε καλάσνικοφ και άρχισε να βάλλει κατά του Βασίλη Στεφανάκου με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Κοντά στο σημείο υπάρχει μάνδρα αυτοκινήτων ιδιοκτησίας του θύματος.

Περισσότερα σε λίγο μιας και το ρεπορτάζ τρέχει…

Πηγή: .newsit.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα