Εκτακτο! Δείτε τι ορίζει ο Νόμος Για την Οπλοφορία στο Γήπεδο! Με τι ποινή Κινδυνεύει ο Ιβαν Σαββιδης;

Σύμφωνα με το Νόμο περί όπλων και οπλοχρησίας από ιδιώτες, οι πολίτες που φέρουν άδεια οπλοφορίας και οπλοχρησίας όπλων για προσωπική ασφάλεια, απαγορεύεται ρητώς να φέρουν το όπλο τους σε μέρη όπου διεξάγονται κάθε είδους αγώνες, συναυλίες ή συγκεντρώσεις, να δηλώνουν το όπλο τους σε περίπτωση που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνο εντός Ελλάδας, ακολουθώντας το πρωτόκολλο «Securit» των αεροδρομίων, δηλαδή τη δήλωση κατά το κλείσιμο του εισιτηρίου ότι ο επιβάτης φέρει όπλο, τη διαδικασία παράδοσης μετά το check in σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, όπου παρουσία αστυνομικού και security παραδίδεται από τον ίδιο μέσα σε ειδικό φάκελο ασφαλείας, μαζί με τα πυρομαχικά (σφαίρες) που φέρει σε έτερο φάκελο. Κατόπιν παραδίδεται σε ειδικό κυτίο ασφαλείας στον πιλότο και κατά την έξοδο από το αεροπλάνο, παραδίδεται από αστυνομικούς στον κάτοχο.

Τι ορίζει ο Νόμος όταν δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα;

Ο Νόμος ορίζει την άμεση ανάκληση της αδείας του κατόχου όταν συλληφθεί ή θεαθεί με όπλο σε μη προβλεπόμενους χώρους. Επίσης, αντιμετωπίζει αυτεπαγγέλτως τη διαδικασία του Αυτοφώρου, ενώ ορίζει ποινή φυλάκισης έως 24 μήνες, ανάλογα την περίπτωση.

Πηγή: aek21fans.com

Μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο σαν μαινόμενος ταύρος μετά την απόφαση του Κομίνη για ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ!

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90’ με τον Βαρέλα, αλλά ο βοηθός Ποντίκης έδειξε οφσάιντ θεωρώντας ότι ο Μαουρίτσιο επηρέαζε τη φάση και κάλεσε τον Κομίνη για να του εξηγήσει την απόφασή του.

Οι παίκτες της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα, στη συνέχεια μπήκαν στην κουβέντα κι αυτοί του ΠΑΟΚ κι επικράτησε πανικός. Ο Κομίνης εν τέλει έδειξε οφσάιντ, με αποτέλεσμα έντονες διαμαρτυρίες και κάπου εκεί, μετά από περίπου δέκα λεπτά διακοπές εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν… μαινόμενος, φώναζε κατά πάντων ενώ καλούσε τους παίκτες της ομάδας του να πάνε στα αποδυτήρια! Τόσο ο Σαββίδης όσο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα έβαλαν με τους διαιτητές, τα έβαλαν με όποιον βρήκαν μπροστά τους ακόμα και με τους ρεπόρτερ του καναλιού Novasports, σε μια γελοία εικόνα που μόνο ντροπή προκαλεί σε όλους όσοι ΄έχουν σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η φάση που τίναξε στον αέρα το ντέρμπι! (video)

Δείτε το γκολ του Βαρέλα που αρχικά μέτρησε και εν συνεχεία ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ τινάχτηκε στον αέρα στο 90′. Το γκολ του Βαρελά αρχικά κατακυρώθηκε και εν συνεχέια ακυρώθηκε μετά από καθυστερημένη απόφαση του ρέφερι Κομινή και έπειτα από «σύσκεψη» που είχε με τον βοηθό Ποντίκη.

Δείτε τη φάση:

Πηγή: onsports.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα