Έκτακτο: Χαμός στα Σκόπια. Η αντιπολίτευση έκανε μήνυση τον Ζάεφ για εσχάτη προδοσία

Στο «κόκκινο» η πολιτική σκηνή στη γειτονική μας χώρα με την αντιπολίτευση του VMRO να κινείται νομικά εναντίον του Ζόραν Ζάεφ για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η αντιπολίτευση της πΓΔΜ υπέβαλλε μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Νικολά Ντιμιτρόφ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του VMRO-DPMNE Naum Stoilkovski.

Η μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία για το Οργανωμένο Εγκλημα και τη Διαφθορά, στρέφεται εναντίον και όλων των υπουργών της κυβέρνησης και του προέδρου της Βουλής που υπερψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών με την Ελλάδα. Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία, για αποσταθεροποίηση της ανεξαρτησίας της χώρας, για εχθρική στάση εναντίον της πατρίδας και για κατάχρηση εξουσίας.

«Η υπερψήφιση της συμφωνίας και οι κινήσεις για την εφαρμογή της αντιτίθενται στο Σύνταγμα της χώρας μας. Περιμένουμε πλέον να αποδοθεί δικαιοσύνη από το Ανώτατο Δικαστήριο, ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη για το καλό της πατρίδας μας», ανέφερε ο Naum Stoilkovski.

Πηγη; ellada.press

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα