Έκτακτο: Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά – Συναγερμός στην Αστυνομία

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στις 09:00 το πρωί σε πολυσύχναστο σημείο του Πειραιά. Τέσσερις άνδρες με ρούχα που είχαν διακριτικά της ΕΚΑΜ πλησίασαν και ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία. Οι απαγωγείς ανάγκασαν το θύμα να τους ακολουθήσει, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Η απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία έγινε στον Πειραιά, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που είδαν τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον υποχρεώνουν να τους ακολουθήσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά πλησίασαν τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες φορούσαν ρούχα με διακριτικά της ΕΚΑΜ της αστυνομίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες. Προς το παρόν φαίνεται ότι οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος ή την Αστυνομία.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας
Ο επιχειρηματίας είναι εισαγωγέας ποτών, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο εφοδιασμού πλοίων.

Ο Ν.Μ. θεωρείται από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς της χώρας. Είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975 έχοντας την αποκλειστική διάθεση στην αγορά πολλών γνωστών ποτών, ενώ συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες στον χώρο της ακτοπλοΐας.

via

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα