Εκπλήρωσαν την τελευταία του επιθυμία: Συγκινούν τα παιδιά του Νίκου Ξανθόπουλου 7 μήνες μετά τον θάνατο του

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου, εκπληρώνοντας έτσι το τάμα που είχε κάνει ο ίδιος στον Άγιο Ταξιάρχη, όταν η αγαπημένη του Εριφύλη βρισκόταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Συγκίνηση προκάλεσαν τα παιδιά του αείμνηστου Νίκου Ξανθόπουλου, περίπου 7 μήνες μετά το θάνατο του. Εκπλήρωσαν το τάμα που είχε κάνει ο ίδιος στον Άγιο Ταξιάρχη. Λόγω προβλημάτων υγείας, ο ηθοποιός δεν είχε κατορθώσει να το εκπληρώσει.

Το τάμα το είχε κάνει για την αγαπημένη του σύζυγο, Εριφύλη, η οποία υπήρξε η μάνα των τριών από τα τέσσερα παιδιά του, όταν είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από το θάνατο.

Εκπλήρωσαν το τάμα του Νίκου Ξανθόπουλου τα παιδιά του

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τα παιδιά του ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη πριν από μερικές ημέρες για να εκπληρώσουν το τάμα που έκανε ο μεγάλος ηθοποιός στον άγιο Ταξιάρχη, όταν είχε αρρωστήσει η σύζυγός του. Η οικογένεια τήρησε την υπόσχεσή της και βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο νησί που λάτρεψε όσο τίποτα άλλο!

Αν και ελάχιστοι γνωρίζουν τη στενή σχέση που είχε ο ηθοποιός με το νησί, ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε πως η αγάπη του για το ακριτικό νησί πήγαζε από τη σύζυγό του Εριφύλη Μαντζουράνη. Η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο και υπήρξε η μάνα των τριών από τα τέσσερα παιδιά του, η οποία όχι μόνο κατάγεται από τη Λέσβο, αλλά φρόντισε μέσα από τη συμβίωσή της με τον μεγάλο ηθοποιό να τον κάνει να αγαπήσει το νησί. Mάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο τα δύο παιδιά του Νίκου Ξανθόπουλου βρέθηκαν στη Μυτιλήνη όπου παρέστησαν στην κηδεία συγγενικού προσώπου της οικογένειας στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Πληγώνι.

Το Πληγώνι είναι το χωριό από το οποίο κατάγεται η σύζυγός του Εριφύλη και μάλιστα μέχρι και πριν από μερικά χρόνια η οικογένεια διατηρούσε για δεκαετίες σπίτι στον οικισμό πάνω στον κεντρικό δρόμο, σε μικρή απόσταση από τον Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου διέμεναν τα καλοκαίρια που βρισκόταν σύσσωμη η οικογένεια του μεγάλου ηθοποιού. Το σπίτι πουλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι κάτοικοι του Πληγωνίου θυμούνται ακόμα και σήμερα τον Νίκο Ξανθόπουλο με νοσταλγία, ο οποίος, προς τιμήν των κατοίκων, είχε ανεβάσει πολλές παραστάσεις για να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία τους.

Μάλιστα, η αδελφή της Εριφύλης συνεχίζει να είναι κάτοικος του Πληγωνίου ακόμα και σήμερα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια βρέθηκε εκεί όχι μόνο για να μοιραστεί στιγμές με τα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα, αλλά και για να εκπληρώσει ένα τάμα που ο μεγάλος ηθοποιός είχε κάνει στον άγιο Ταξιάρχη όταν είχε αρρωστήσει η σύζυγός του Εριφύλη και βρέθηκε ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Η οικογένεια τήρησε την υπόσχεσή της και βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο νησί που λάτρεψε ο μεγάλος ηθοποιός όσο τίποτα άλλο!

Related posts

«Αυτό είναι ψυχολογική καταστροφή»: Διέρρευσαν αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Σαμάνθα Μίσοβιτς – Η εξοργιστική ανάρτηση & η καταγγελία

Τραγική επιβεβαίωση: «Έθαψαν» την αλήθεια μαζί με τα οστά – Τραύμα δείχνει τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Χωρίζει στα δύο την χώρα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Στη μισή βροχές και καταιγίδες, στην άλλη μισή ο καιρός…»