Έκλαιγε για την Κάρολάιν: Ο 39χρονος σύντροφος λυπόταν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όταν αποκαλύφτηκε πως σκότωσε τη γυναίκα του

Η δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τον 39χρονο σύντροφό της, ξύπνησε μνήμες από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με την γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη μέρα του νέου έτους, με τραγικό θύμα μία 41χρονη γυναίκα, η οποία διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι, οι δολοφόνοι της άτυχης Γεωργίας είναι ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του.

Ειδικότερα, την 1η Ιανουαρίου, η Γεωργία Μουράτη πήγε στο σπίτι της, μετά τη δουλειά, μαζί με τον σύντροφό της και με το που μπήκε μέσα, φέρεται να δέχτηκε ξαφνική επίθεση από τον φίλο του σύντροφο της.

Την ακινητοποίησαν, της έδεσαν τα χέρια και το στόμα με ταινία και όπως σύμφωνα με τις έρευνες της ΕΛΑΣ, την μετέφεραν στο κρεβάτι όπου της κατάφεραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην τραχηλική χώρα.

Η δολοφονία της 41χρονης εγκύου θυμίζει τη δολοφονία της Καρολάιν

Η εν λόγω δολοφονία ξύπνησε μνήμες από τη δολοφονία της Καρολάιν, το 2021, από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για αρκετό καιρό έπαιζε θέατρο, υποστηρίζοντας πως σκότωσαν την γυναίκα του ληστές.

Το ίδιο συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο σύντροφος της Γεωργίας, πριν λίγες ημέρες, απηύθυνε έκκληση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής, στην ίδια την Γεωργία, να επικοινωνήσει μαζί του ή σε όποιον ξέρει κάτι να μιλήσει.

«Έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αναζητήσεων να δούμε τι έχει γίνει και που είναι. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα μπορούσα να βοηθήσω, να δώσω στις αρχές ότι πληροφορίες είχα. Μέχρι σήμερα το πρωί κοιτούσα το πως θα βοηθήσω τις αρχές. Είμαι κοντά στην οικογένεια αν χρειαστεί το οτιδήποτε», είχε υπογραμμίσει.

Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο twitter, ο 39χρονος σύντροφός της, το 2021, που έγινε γνωστό πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν, είχε κάνει ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά «Κρίμα», με φατσούλες που κλαίνε από την θλίψη.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»