Έκανε βόλτες με το ποδήλατο: Αυτός είναι ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για τον θάνατο της Αναστάζια

Κως: Αλλη μια φρικτή εξαφάνιση και όπως αποδεικνύεται δολοφονία έχει σοκάρει το πανελλήνιο με την μητέρα της 27χρονης να θέλει την αλήθεια.

Πού εντοπίστηκε ο Μπαγκλαντεσιανός

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες εντοπισμού της 27χρονης Αναστάζια καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τη βρήκαν γυμνή μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά.To Mega δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, που θεωρείται ύποπτος για το θάνατο της 27χρονης, με τις κινήσεις του δύο 24ωρα μετά την εξαφάνισή της.

Το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραμένει υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια που έχει συγκεντρώσει τον φάκελο με τα στοιχεία της δραματικής υπόθεσης.

Η κοπέλα φαίνεται πως δολοφονήθηκε, με τη σορό της να εντοπίζεται το απόγευμα κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές. Το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως, δείχνει τις κινήσεις που έκανε ο 32χρονος μια μέρα που η αγωνία των στενών συγγενών της αδικοχαμένης κοπέλας είχε χτυπήσει κόκκινο.

Πιο αναλυτικά, το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας που το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές. Ο 32χρονος φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι.

Δείτε το ντοκουμεντο

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα