«Είσαι μία κυρία» Η Καινούργιου έδωσε την καλύτερη απάντηση για την κόντρα με την Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: Η αγαπημένη ξανθιά παρουσιάστρια που μας κρατά συντροφιά μέσα από τα θέματα της εκπομπής της, τις προηγούμενες μέρες σχολιάστηκε για τα λεγόμενά της. Υπενθυμίζουμε πως ευχήθηκε δημόσια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και πως ο ίδιος ήταν πρώην σύντροφος της Κατερίνας για πολλά χρόνια και έχουν περάσει πολλά μαζί. Αν και ξεκίνησε καλοπροαίρετα, δεν άργησαν να σχολιαστούν τα λεγόμενα της και να υπάρξει μία μικρή παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανάμεσα στις δύο εκπομπές τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για την κόντρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την όποια παρεξήγηση είχαν τις προηγούμενες μέρες φαίνεται πως έλυσαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου. Κάποια σχόλια που είχε κάνει η πρώτη για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε η δεύτερη στην εκπομπή της για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είχαν ενοχλήσει την Κατερίνα Καινούργιου η οποία δεν είχε διστάσει να εκφράσει την ενόχλησή της αυτή και μέσα από την εκπομπή της.

Ωστόσο, η παρεξήγηση αυτή φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν αφού σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου συνδέθηκε ζωντανά με το πλατό του Happy Day ενώ μερικά λεπτά αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισέβαλε στο πλατό της Super Κατερίνας ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία σκιά ανάμεσά τους. (δες εδώ τι είχε συμβεί)

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη, ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε» ανέφερε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Σε καμία περίπτωση δε μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε με τη μια τηλέφωνο. Είσαι μια κυρία» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»