“Είναι ψυχολογικά ράκος”: Κατέρρευσε με λυγμούς στον αέρα η σύζυγος του κατηγορούμενου ύπαρχου

Το ακραίο περιστατικό με τη βίαιη απώθηση του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από το πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά, σόκαρε το πανελλήνιο το βράδυ της Τρίτης 05/09.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος άνδρας, στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί την τελευταία στιγμή στο καράβι με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, απωθήθηκε από μέλος του πληρώματος στη θάλασσα, όπου και κατέληξε νεκρός.

Λύγισε η σύζυγος του καπετάνιου

Η σύζυγος του κατηγορούμενου ύπαρχου, μίλησε χθες το απόγευμα στην εκπομπή “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Σήμερα το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου με δυσκολία περιέγραψε τα συναισθήματά της και όσα βιώνει αμέσως μετά το μοιραίο περιστατικό, ξεσπώντας σε λυγμούς.

«Τον άντρα μου τον είδα όταν τον είχαν στην Ασφάλεια. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε: σήμερα θα κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, προσπαθώ να φανώ δυνατή για τα παιδιά μας, για τον ίδιο. Πρέπει να μπορέσουμε να συνεχίσουμε», αναφέρει ξεσπώντας σε λυγμούς η σύζυγος του κατηγορούμενου ύπαρχου του Blue Horizon.

«Ο σύζυγός μου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό που έχει γίνει. Έτσι όπως το παρουσιάζετε, δείχνει ότι ο άντρας μου ήθελε να το κάνει. Εννοείται ότι δεν ήθελε», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Δεν έχουμε συζητήσει και αναλύσει ακόμα εκείνη τη στιγμή. Είναι μόλις λίγες μέρες. Κάπως πρέπει και εκείνος να το αποδεχθεί, να μπορέσει να μιλήσει τουλάχιστον με μένα. Με τους δικηγόρους του σίγουρα το έχει κάνει.

Όταν πηγαίνω και τον βλέπω για ένα τέταρτο, δεν μπορώ να κάθομαι και να τον ρωτάω τι και πώς έγινε. Πρέπει να τον στηρίξω, γιατί σας λέω ότι είναι ψυχολογικά ράκος», παραδέχεται στον αέρα του ΑΝΤ1 η σύζυγος του ύπαρχου στο μοιραίο Blue Horizon.

«Είναι 15 χρόνια στα καράβια, δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Τα παιδιά δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι τώρα ο πατέρας τους. Τους έχω εξηγήσει ότι είναι στο Λιμενικό και ότι πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες λόγω ενός ατυχήματος στο πλοίο.

Ξέρω τον σύζυγό μου και όλο αυτό που έχει παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες είναι τραγικό. Τον χαρακτηρίζουν χωρίς να τον ξέρουν, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, βοηθάει τους γύρω του», περιγράφει αμέσως μετά η ίδια για τον κατηγορούμενο άνδρα.

«Σίγουρα θα επικοινωνήσω με την οικογένεια του 36χρονου Αντώνη να τους συλλυπηθώ. Πρέπει να αισθανθώ πιο δυνατή για να μπορέσω να το κάνω, έτσι το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή», καταλήγει στην τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:






Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα