Είναι μάνα και καταλαβαίνει: Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά και διαδηλώνει με την κόρη της

Η Κλέλια Ρένεση κάλεσε τους followers της να διαδηλώσουν ειρηνικά μετά από την τραγωδία στα Τέμπη και πήρε μαζί το παιδί της!

Η στήριξη για τα θύματα

Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη. Ακόμα – 3 μέρες μετά- ανασύρονται νεκροί από τα συντρίμμια των τρένων, ενώ συγγενείς αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, αυτούς που παραμένουν αγνοούμενοι.

Ταυτόχρονα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, πραγματοποιούνται πορείες διαμαρτυρίας για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. Ήδη, σήμερα το πρωί στις 12, έγινε διαδήλωση έξω από τα Προπύλαια, με την Κλέλια Ρένεση από χθες (2/3) το βράδυ να καλεί μέσα από το Instagram της τους followers της να συμμετάσχουν. Η ηθοποιός εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας- σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/3)- μαζί με την κορούλα της, Κοραλλία, και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Τους followers της κάλεσε να επαναστατήσουν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη η Κλέλια Ρένεση. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βρέθηκε χθες βράδυ (2/3) έξω από τα Προπύλαια μαζί με την κόρη της για να διαμαρτυρηθεί για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη με τις δύο αμαξοστοιχίες.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»