“Είναι ένα υπέροχο παιδί”: Διχάζουν τα λόγια του Μπαλάσκα για το Νίκο Κοκλώνη, είπε σε μια φράση όσα δεν τόλμησε κανείς

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο  παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης είναι ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο, οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες και έχουν προχωρήσει σε πάγωμα λογαριασμών.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν η πρώτη που τον υποστήριξε και στην συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να εκφράσει την υποστήριξη του στον ίδιο.

Σταύρος Μπαλάσκας: Η υποστήριξη στον Νίκο Κοκλώνη

Την συμπαράστασή του στον τηλεπαρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, θέλησε σήμερα να εκφράσει ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη του παρουσιαστή και παραγωγού, δήλωσε την στήριξή της, μέσω της εκπομπής της. Ωστόσο, και ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ πήρε το λόγο και μίλησε θετικά για τον γνωστό παρουσιαστή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα υπέροχο παιδί. Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς χτυπάνε. Και ο Νίκος έχει πολλούς καρπούς».

Μακάρι να αποδειχτεί ότι ο Νίκος δεν έχει διαπράξει όλα αυτά τα αδικήματα που φέρεται να κατηγορείται γιατί έχει μπει στα σπίτια και στις καρδιές όλων μας. Ελπίζουμε η αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή να λάμψει.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα