«Είμαστε εγκλωβισμένοι επτά ώρες»: «Σπάσανε τα τζάμια σε αυτοκίνητο ανθρώπου που μπήκε στη ΛΕΑ» καταγγέλλει οδηγός που βρίσκεται στην Εθνική οδό

Οργή και αγανάκτηση, έχει προκαλέσει στους οδηγούς που είναι εδώ και πολλές ώρες εγκλωβισμένοι στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα, που μετέφερε υγραέριο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μετάγγιση του καυσίμου από το όχημα, με τη διαδικασία να είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί, ενώ τόσο η Νέα Εθνική Οδός, όσο και η Παλαιά παραμένουν κλειστές.

Αγανάκτηση από τους οδηγούς

Την ίδια στιγμή, εγκλωβισμένη από τις 13:30 παραμένει μια οδηγός ενώ περιέγραψε την αγανάκτηση των άλλων οδηγών, καταγελώντας παράλληλα ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση από πουθενά.

«Είμαστε με 37 βαθμούς, μου τελειώνουν τα καύσιμα γιατί αναγκάζομαι να ανάψω το κλιματιστικό». Μάλιστα, περιέγραψε και ένα περιστατικό που συνέβη όταν ένας οδηγός μπήκε στη ΛΕΑ. «Για να καταλάβετε, είναι τέτοιος ο εκνευρισμός, που όταν ένας οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του στη ΛΕΑ, όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι, ήταν ένας ηλικιωμένος με τη γυναίκα του και την κόρη του, τους σταματήσανε πιο κάτω και του σπάσανε τα τζάμια» ανέφερε και σημείωσε ότι στους εγκλωβισμένους οδηγούς είναι και μια έγκυος γυναίκα 9 μηνών, ενώ στο σημείο βρίσκονται και πολλά μικρά παιδιά.

Δείτε το video






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα