«Είμαι 20 χρόνια καθαρή από ουσίες»: Η νέα ζωή της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου και η αλλαγή στην εικόνα της

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή. Η κόρη της αείμνηστης ηθοποιού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει πάρει την απόφαση να απέχει συνειδητά από την κοσμική ζωή και έχει αφιερωθεί σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η νέα ζωή και το TikTok

Μάλιστα, η 44χρονη ηθοποιός έχει κλείσει και τους λογαριασμούς της στα social media και έχει ανοίξει Tik Tok, όπου ανεβάζει καθημερινά βίντεο με συμβουλές ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου επικοινωνεί με τον κόσμο και μιλάει για τη νέα ζωή που κάνει μακριά από ναρκωτικά και τοξικές καταστάσεις.

Σε πολλά βίντεο, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δεν διστάζει να αναφερθεί στους εθισμούς της και πως πλέον βλέπει τη ζωή εντελώς διαφορετικά.

Όπως είχε δηλώσει: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως είναι να την πίνεις και να βουλώνεις τα συναισθήματά σου. Να κάνεις ναρκωτικά, να πίνεις αλκοόλ, να παίρνεις χάπια, να είσαι μονίμως μουδιασμένος. Αλλά γνωρίζω και πάρα πολύ καλά πως είναι να νιώθεις τα συναισθήματά σου, να τα βιώνεις στο 100%. Να νιώθεις απελευθερωμένος και να είσαι μακριά από εξαρτήσεις. Να μην εξαρτάσαι από τίποτα. Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα πια».

Η ίδια είχε μιλήσει για τον τρόπο που έχει αλλάξει την καθημερινότητα της, λέγοντας: «Όταν άρχισα να πειθαρχώ με την τροφή μου, με το πώς να κοιμάμαι με τη ζωή μου, να βάζω όρια στην καθημερινότητά μου, να έχω πρόγραμμα, να ελέγχω τη ζωή μου, το που πάω, τι κάνω, τι ακούω, με ποιον μιλάω, με ποιον συναναστρέφομαι. Όταν άρχισα να πειθαρχώ σε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, άρχισα να βγάζω βάρη από πάνω μου και άρχισα να είμαι πιο ελεύθερη και να είμαι σε έναν πιο ουσιαστικό δρόμο, μοναχικό μεν αλλά πιο ουσιαστικό».

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Δείτε μερικά video

@mariaelenilykourezouΤώρα Ζώ. Για μένα. Για σένα. Για μας.»ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»

♬ Take Me to Your Heart – Rick Astley

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ Everywhere – Fleetwood Mac

@mariaelenilykourezouΜια Ζωή χωρίς όρια…Ζωή μισή…Οριοθετώ. Προχωρώ. Εξελίσσομαι.ΖΩ ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ

♬ Mamma Mia – ABBA

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ Sky and Sand – Blue Beach

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα