Εικόνες θλίψης από το καμένο διαμέρισμα στον Κολωνό: Χαροπαλεύει διασωληνωμένος o 5χρονος

Στον Κολωνό και συγκεκριμένα μέσα σε διαμέρισμα που βρισκόταν ο πατέρας με τα τρία ανήλικα τέκνα του, ξέσπασε πυρκαγιά με τον 5χρονο γιο του να ανασύρεται με τη βοήθεια της πυροσβεστικής από τη φωτιά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, από διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, όπου διέμενε μία πενταμελής οικογένεια, ανασύρθηκε νεκρό ένα αγοράκι ηλικίας 5 ετών, με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν από το ίδιο διαμέρισμα ακόμα δύο παιδιά, ηλικίας 7 και 12 ετών, τα οποία ήταν καλά στην υγεία τους.

Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν το 5χρονο αγοράκι κάνοντας ΚΑΡΠΑ, όμως δεν τα κατάφεραν. Και τα τρία αδέρφια παρελήφθησαν, κατόπιν, από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν» και στο Παίδων «Αγία Σοφία», με το 5χρονο αγοράκι να νοσηλεύεται, πλέον, διασωληνωμένο στο «Αττικόν». Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα, αλλά τέθηκε υπό έλεγχο, ξεκίνησε από από ένα μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα του σπιτιού, που -πιθανότατα- είχε ξεχαστεί σε αναμμένο μάτι.Νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, αναφέρουν ότι ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος βρισκόταν στο διαμέρισμα, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα