Εικόνες που δεν χωράει το μυαλό: Άμορφη μάζα, λιωμένα σίδερα το τροχόσπιτο στο οποίο κάηκε ζωντανή η ηλικιωμένη στον Αλμυρό

Το τροχόσπιτο μέσα στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένη μια ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα, έχει γίνει μια άμορφη μάζα με τα σίδερα να έχουν λιώσει από την φωτιά που το έκαψε.

Στη συγκεκριμένη περιοχή, η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της, είχαν σταθμεύσει το τροχόσπιτό τους, αλλά η φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στον Πλάτανο Αλμυρού έφτασε στο σημείο και κατέκαψε το όχημα, με την ηλικιωμένη να μην καταφέρνει να απομακρυνθεί.

Δεν πρόλαβαν να σωθούν

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σύζυγός της είδε τη φωτιά και προσπάθησε να τη σβήσει, αλλά δεν μπορούσε. Πήγε κατόπιν στο αυτοκίνητο για να το πάρει και να μετακινήσει τη γυναίκα του, αλλά δεν πρόλαβε καθώς το τροχόσπιτο τυλίχθηκε στις φλόγες. Βρέθηκε ζωντανός, λίγο πιο πέρα.

Όπως είχε πει νωρίτερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος στο ζευγάρι είχε ζητηθεί νωρίτερα να απομακρυνθεί από την περιοχή, ωστόσο αυτό παρέμεινε στο σημείο, που ήταν μόλις μια ανάσα από τη θάλασσα…

Δείτε το video

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»