Έγινε το θαύμα της Ανάστασης: Νικήτριες 45 ημέρες μετά το δυστύχημα η Ανυσία και η Μυρσίνη

Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και η 26χρονη Ανύσια πήρε εξιτήριο και κέρδισε την μάχη με την ζωή. Η 20χρονη Μυρσίνη, έχει βγει από την εντατική και έχει μεταφερθεί στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στο μεταξύ, εξακολουθούν να νοσηλεύονται άλλοι τρεις νέοι άνθρωποι μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Η Ανυσία Λιούρη, η οποία θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Παπανικολάου» το επόμενο διάστημα, επέστρεψε στη θαλπωρή του σπιτιού της καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, 44 ημέρες μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Επιστροφή στο σπίτι για την 26χρονη Ανύσια

Η Ανυσία ήταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και αρχικά νοσηλευόταν με πολλαπλά τραύματα και εγκαύματα, διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων. Στα τέλη Μαρτίου βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο έχοντας πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Πλέον, η 26χρονη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά της.

Επίσης, η νεαρή Μυρσίνη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για 45 ημέρες και κατάφερε να βγει νικήτρια και να μεταφερθεί στη νευροχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου, με τους γιατρούς να αισιοδοξούν για την αποκατάσταση της υγείας της.

Στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται, μετά από πολυήμερη παραμονή τους στη ΜΕΘ, ο Ρομπέρτο και η Δάφνη, ακόμη δύο νέοι άνθρωποι που βίωσαν τον εφιάλτη της 28ης Φεβρουαρίου.

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»