Έφυγε ένας μύθος: Μόλις ανακοινώθηκε – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή, Γιάννη Φλωρινιώτη που έγινε γνωστή την Τρίτη 6/6. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία περίπου μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα και ο γνωστός τραγουδιστής κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Ποιος ήταν

Ο Γιάννης Αποστολίδης (Φλώρινα, 15 Φεβρουαρίου 1947 – 06 Ιουνίου 2023), γνωστός ως Γιάννης Φλωρινιώτης, ήταν Έλληνας τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1947 στη Φλώρινα και στις 06 Ιουνίου του 2023 έφυγε από την ζωή στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών. Αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης και με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και ντυμένος εκκεντρικά.

Όπου εμφανίζεται έχει μεγάλη επιτυχία, αλλά δέχεται και σκληρή κριτική. Στη δισκογραφία, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το άλμπουμ «Τώρα Θέλω Τώρα», που αμέσως γίνεται χρυσό.

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα