«Έφυγε» από τη ζωή η 31χρονη Κατερίνα – Καταλείπει δύο παιδιά

Έφυγε από τη ζωή η Κατερίνα Γιαννακουδάκη, από τον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Αχερίτου-Βρυσούλλων, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Η άτυχη Κατερίνα καταλείπει μια κόρη και το παιδάκι που γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2019.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου, το οποίο με ανακοίνωση του εκφράζει βαθιά θλίψη για τον θάνατο της άτυχης Κατερίνας.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Κυριακή,7/3/2021, και ώρα 11.00πμ στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου στον Συνοικισμό Αγ.Γεωργίου Βρυσούλες-Αχερίτου.

Στην ανακοίνωση του το Κοινοτικό Συμβούλιο, αναφέρει ότι «θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας».

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν το 2019, όταν 29χρονη γυναίκα από τη Λευκωσία, υπέστη σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή κύρια καρδιακή αρτηριακή περιοχή της κατά τη διάρκεια του τοκετό.

Τότε, οι γιατροί του νοσοκομείου, επικοινώνησαν με συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Leviev Heart Center στο Ισραήλ, για να ζητήσουν βοήθεια. Μέσα σε επτά ώρες, μια ομάδα τεσσάρων ιατρών, μετέφεραν στην Κύπρο τον ειδικό εξοπλισμό ECMO, βοήθησαν την ασθενή και την μετέφεραν στο Ισραήλ για αποκατάσταση.

Ακολούθως, διακομίστηκε στο Ισραήλ και οι γιατροί τη συνέδεσαν με το μηχάνημα ECMO εξωσωματικής κυκλοφορίας, σταθεροποιώντας την κατάσταση της υγείας της και μεταφέροντας την για περαιτέρω νοσηλεία στο Ισραήλ, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και προτού καταφέρει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδίας, υπέστη και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Παράλληλα, υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση και έμεινε για αρκετό διάστημα εκεί σε κρίσιμη κατάσταση, μέχρι που επέστρεψε πίσω και νοσηλευόταν για αρκετό καιρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μέχρι που η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Πηγή: ant1.com.cy

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα