Έφτασε στο Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας με κόκκινη γραβάτα και την Μπέτυ Μπαζιάνα δίπλα του! Live η… φιέστα για την συμφωνία του Eurogroup!

– “Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται” είπε ο Αλέξης Τσίπρας φτάνοντας στο Ζάππειο και φορώντας κόκκινη γραβάτα – Αστειεύτηκε πως… χρειάζεται λίγο χρόνο για να την συνηθίσει – Δίπλα του η εντυπωσιακή Μπέτυ Μπαζιάνα – “Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται” είπε ξεκινώντας την ομιλία του – Δείτε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις μέσα από το live blogging του newsit.gr

Το Eurogroup που ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 22.06.2018 και ολοκληρώθηκε… Παρασκευή, έφερε την πολυπόθητη συμφωνία για το ελληνικό χρέος. Η κυβέρνηση ήταν δεδομένο πως θα επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί (πολιτικά) όσο το δυνατόν περισσότερο την συμφωνία και δεν… χάνει στιγμή! Στις 19:30 προγραμματίστηκε κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Ζάππειο, όπου το κλίμα θα είναι… πανηγυρικό!

Η γραβάτα του πρωθυπουργού είναι προ των πυλών, ενώ η ΝΔ ήδη «πυροβολεί» και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

Πηγή: newsit.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα