Εφιάλτης δίχως τέλος στη Ρόδο: Ομολόγησε άλλες δύο δολοφονίες η οικιακή βοηθός

Η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη στη Ρόδο, φαίνεται να μην έχει τελειώσει ακόμη με την κατάθεσή της. Η ίδια προχώρησε σε σοκαριστικές αποκαλύψεις που απασχολούν πολύ την τοπική κοινωνία αλλά και το πανελλήνιο που παρακολουθεί τις εξελίξεις συγκλονισμένο.

Τι δήλωσε η 45χρονη δράστιδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η οικιακή βοηθός ομολόγησε τις δολοφονίες ακόμα δύο ηλικιωμένων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 45χρονη πάσχει από σοβαρό ψυχικό νόσημα και για το λόγο αυτό ελέγχεται για την ορθότητα των λεγομένων της.Με βάση τα όσα είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε με μαξιλάρι με τον ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει το θάνατο του θύματος από ασφυξία.

Αναφορικά με την δολοφονία της 75χρονης σήμερα το πρωί, υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεσο δράση το πρωί της Δευτέρας και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου να μεταβεί στο σπίτι, στις Καλυθιές ανακοινώνοντας στον ίδιο ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.Σύμφωνα με πληροφορίες η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»