«Εδώ στο περίμενε…» Δείτε τη Φωτογραφία που Ανέβασε Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης λίγο πριν μπει στο χειρουργείο και τα σχόλια συμπαράστασης ήταν συγκινητικά

«Μη μασάς Πυγμαλίωνα!» του έγραψαν στο Instagram

«Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη» έγραψε στο instagram ο γνωστός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,  σε σχετική δημοσίευση πριν μπει στο χειρουργείο, αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την παράσταση «Αχαρνής».

Εδώ στο περίμενε ….ποσο απύθμενη λέξη….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pygmalion Dadakarides (@pygmalion_dadakarides) στις


Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια selfie φωτογραφία του,  με συναδέλφους του και απλούς πολίτες να σπεύδουν να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης. «Αγόρι μου γλυκό σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορα γέρος και ξανά παντοδύναμος!», έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, «όλα καλά θα πάνε .. Προμις» ήταν το σχόλιο της Μαρίας Κωνσταντάκη , «μη μασάς…..και ότι χρειαστείς εδω!!!!», του έγραψε ο Βασίλης Παλαιολόγος, «Όλα θα πάνε καλά Πυγμαλίωνα μου κι όλων η ευχή κι η σκέψη μας κοντά σου» ήταν το μήνυμα της Νίκης Παλληκαράκη.

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος ο Π. Δαδακαρίδης σε προηγούμενη ανάρτηση και αφότου ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, το πρόβλημα υγείας το οποίο έχει ελέγχεται. «Δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο ορισμένοι σκέφτονται» σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»