«Έχω κλειδωθεί στο σπίτι»: Τα τελευταία λόγια του 16χρονου στο τηλέφωνο πριν αυτοκτονήσει

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Π. Φάληρο χθες, με τον ανήλικο νεαρό μαθητή λυκείου να βάζει τέλος στην ίδια του τη ζωή, σοκάρει και συγκλονίζει όλους τους αναγνώστες και το πανελλήνιο. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος πρώτα τηλεφώνησε στο 112 και ενημέρωσε για το τι πρόκειται να κάνει.

Έβαλε τέλος στη ζωή του

Ο νεαρός μαθητής κάλεσε το 112 ενημερώνοντας πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και προχώρησε να κάνει πράξη τη μοιραία απόφαση.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος πήρε στο 112, ανέφερε την διεύθυνση του σπιτιού του και δήλωσε πως «έχω κλειδωθεί στο σπίτι και θέλω να αυτοκτονήσω». Στη συνέχεια, έκλεισε την γραμμή και τράβηξε την σκανδάλη.Άμεσα, στην οδό Πέλοπος έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της Αστυνομίας, που χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα. Στο εσωτερικό του σπιτιού εντόπισαν τον ανήλικο με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από όπλο, αλλά εν ζωή.Ο 16χρονος διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πυροβόλησε δύο φορές με 9αρι πιστόλι. Την πρώτη φορά αστόχησε, ωστόσο, τη δεύτερη φορά αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 16χρονος ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος το κατέχει νόμιμα.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»