Έχει γερό άλλοθι: Εξετάζεται η σχέση του 28χρονου συντρόφου της Αναστάζια με τον Μπαγκλαντεσιανό

Ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών και εξετάζεται η σχέση του με τον 32χρονο φερόμενο ως δράστη.

Στο “κάδρο” ο σύντροφός της

Η υπόθεση έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον στην Πολωνία, με τη Πρεσβεία της χώρας να στέλνει στο νησί μεταφράστρια για να γνωρίζει εκ πρώτης τι συμβαίνει στην προανακριτική εξέλιξη της διαδικασίας. Ζητούμενο για τις αρχές είναι η απόδοση των ευθυνών για τη δολοφονία της 27χρονης κοπέλας και η συγκέντρωση αποδεικτικών στοιχείων σε βάρος υπόπτων μέσα από την εξέταση του κινητού της 27χρονης και των δειγμάτων DNA από τα αντικείμενα που βρέθηκαν με το πτώμα.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός. Πρόκειται για τον τελευταίο άνθρωπο που συνάντησε την 27χρονη και φέρεται να έχει παραδεχτεί μόνο ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Μιλώντας στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου τόνισε πως προς το παρόν δεν υπάρχει δράστης ανθρωποκτονίας, καθώς ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή. «Οι πληροφορίες που έχει η αστυνομία είναι ότι η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν έχει αντοχές να αντισταθεί σε κάτι που κάποιος του προτείνει, γι’ αυτό και ο εισαγγελέας πρότεινε αυτή τη δίωξη», εξήγησε.

Το νησί της Κω είναι οργισμένο από την αγριότητα του εγκλήματος τόνισε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Σταμάτης Καμπουράκης. Όπως είπε ο ίδιος, είχε περάσει από το σημείο εκείνο μία ημέρα πριν τον εντοπισμό της σορού, ωστόσο δεν είχε βρει τίποτα. «Πώς δεν εντοπίστηκε από πιο έμπειρα μάτια; Πέρασα από το σημείο με την ομάδα μου δύο φορές», αναρωτήθηκε.

«Δεν μιλάμε για μία περιοχή ερημική ή που δεν περνάει άνθρωπος. Μιλάμε για ένα επισκέψιμο χώρο, περνάνε δεκάδες τουρίστες κάθε μέρα. Πέρα από εμάς, τις εθελοντικές ομάδες, την αστυνομία και τους εθνοφύλακες που συμμετείχαν στις έρευνες, υπήρχαν και απλοί πολίτες της περιοχής που παρατούσαν τις δουλειές τους και πήγαιναν για έρευνα», συμπλήρωσε.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα