Δυστυχώς, το επιβεβαίωσε ο Βασιλιάς Κάρολος: Το συγκλονιστικό μήνυμά του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο

Ο Βασιλιάς Κάρολος “έσπασε” τη σιωπή του μετά την διαγνωσή του με καρκίνο και συγκινήθηκε τόσο πολύ από την υποστήριξη των Bρετανών που τους ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους.

Το βράδυ του Σαββάτου ο βασιλιάς Κάρολος, έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους βρετανούς, δηλώντας ότι είναι συγκινημένος με τα μηνύματα συμπαράστασης.

Το μήνυμα του Βασιλιά Καρόλου μετά την διαγνωσή του με καρκίνο

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες. Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», συμπληρώνει ο Βρετανός μονάρχης.

Δήλωσε επίσης, ότι η δημοσιοποίηση της ασθένειάς του, έδωσε φως σε οργανισμούς να βοηθήσουν περαιτέρω χιλιάδες ασθενείς που νοσούν με καρκίνο. Παράλληλα, ευχάριστα είναι τα νέα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία αναρρώνει από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα

Σύμφωνα με την mirror, βασιλικές πηγές είπαν χθες το βράδυ ότι η Αυτού Μεγαλειότητα «τα πάει καλά» και αναμένεται να παρευρεθεί στην εκκλησία στο Sandringham σήμερα.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα