Δύσκολες ώρες για την Άσπα: Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι αναφέρει η μητέρα της

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την φρικτή ιστορία, της Άσπας, που την πυροβόλησε ο πατέρας της 10 χρόνια πριν και ο λόγος, η εκδίκηση του χωρισμού με την μητέρα της. Σύμφωνα με την ίδια, η κα Σπυριδούλα, μίλησε στο Star, για ένα φρικτό περιστατικό, που παραλίγο κινδύνευσε να χάσει την ζωή η Άσπα.

Κρίσιμή η κατάσταση της Άσπας

Εδώ και αρκετές ημέρες είχε μητρορραγία και η μητέρα της ανησύχησε, καθώς δεν την έβλεπε καλά. Ήταν εμφανώς καταπονημένη και αποφάσισε να την πάει για εξετάσεις αίματος.

Όπως ανέφερε η μητέρα της: «Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη».

Οι γιατροί του διαγνωστικού κέντρου ενημέρωσαν την μητέρα της πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εντός 15 λεπτών, αλλιώς θα κινδύνευε η ζωή της. Η μητέρα της Άσπας δεν έχασε χρόνο και κάλεσε το ΕΚΑΒ άμεσα, αλλά λόγω καθυστέρησης και καθώς δεν είχε χρόνο να περιμένει, αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο κοντά στο σπίτι της.

Το ασθενοφόρο έφτασε εντός 10λέπτου και η Άσπα στην κυριολεξία σώθηκε στο παρά πέντε. Σύμφωνα με την κ. Σπυριδούλα, η Άσπα παραμένει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλύτερη και σύντομα θα είναι και πάλι σπίτι της.

Το χρονικό του συμβάν

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το φριχτό περιστατικό, όπου η Ασπασία Μπόγρη δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από τον πατέρα της.

Το 17χρονο, τότε, κορίτσι έπεσε θύμα της τυφλής εκδίκησης του πατέρα της, ο οποίος την πυροβόλησε, επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του. Η Άσπα κατάφερε να μείνει στη ζωή, όμως εδώ και 10 χρόνια βιώνει έναν εφιάλτη.

Η Άσπα νοσηλεύτηκε πέντε μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 3,5 χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Η Ασπασία, που έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της, έχοντας φύλακα – άγγελο στο πλευρό της τη μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»