Δύναμη ψυχής από τον πατέρα της 21χρονης Έμμας: “Όσα περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενος θα γινω”

Μετά τη φονική παράσυρση της 21χρονης Έμμας στη Θεσσαλονίκη από τον δολοφονικά αμελή 26χρονο Αλβανό, οι γονείς της προχώρησαν σε μία πράξη  μεγαλοπρέπειας και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για να σωθούν άλλες ψυχές.

Τα λόγια του πατέρα της

Μετά τον θάνατό της, οι γονείς της νεαρής γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων της. Όπως είπε ο πατέρας της, μιλώντας στον ANT1, ήταν κάτι που θα ήθελε και η ίδια.

«Ήταν επιθυμία του κοριτσιού μας. Δηλαδή μέσα από αόριστες συζητήσεις είχε εκφραστεί γι’ αυτό το πράγμα», δήλωσε ο πατέρας της Έμμας, Χαράλαμπς Καρυωτάκης.Φανερά συγκινημένος, ο κ. Καρυωτάκης σημείωσε ότι η δωρεά οργάνων είναι το «λιγότερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή».«Δύο πράγματα με ανακουφίζουν το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου και τώρα και πριν απ’ αυτό το γεγονός. Καταπληκτικό παιδί. Αυτό».Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο πατέρας της Έμμας ανέφερε: «Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει».

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»