DWTS 6: Από «φαβορί» στον πάτο της βαθμολογίας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Σώθηκε τελευταία στιγμή (Vid)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε το φετινό διαγωνιστικό κομμάτι του «DWTS 6» εντυπωσιακά, χορεύοντας σύγχρονο, το οποίο κέρδισε κολακευτικά σχόλια από τους κριτές.

Στην πρώτη της εκείνη παρουσία, η οποία δεν έκρινε κάτι αφού δεν υπήρχε αποχώρηση στο πρώτο live, κάποιος κριτής «άσχετος» με τον χορό είχε βιαστεί να την χρίσει ως ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Η πορεία της από τότε μέχρι το χτεσινό 6ο live όμως ήταν μάλλον πτωτική. Ειδικά τις δύο τελευταίες εβδομάδες την είδαμε να χορεύει τσιφτετέλια πάνω σε πάγκο μέχρι και τη χτεσινή ασυγχρόνιστη παρουσία της σε jive που την έφερε στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Την ίδια περίοδο που κάποια ζευγάρια τα οποία από την αρχή αντιμετωπίστηκαν με δυσπιστία κάνουν προόδους και βελτιώνονται σε θέαμα που προσφέρουν και βαθμολογίες, η Ευρυδίκη μοιάζει «ξεκούρδιστη», να μην μπορεί να βρει στυλ που να της ταιριάζει και να πέφτει στον πάτο της βαθμολογίας από κριτές και κοινό.
Παρότι έφτασε ένα βήμα από το να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, τελικά τελευταία στιγμή σώθηκε και η celebrity που αποχώρησε ήταν η Δωροθέα Μερκούρη.

Η Ευρυδίκη δεν μπορεί όπως φαίνεται να ακολουθήσει τους ρυθμούς και το επίπεδο των πραγματικών φαβορί που ξεχώρισαν σε βάθος χρόνου μετά από 6 live.

Με την είσοδο μάλιστα της εντυπωσιακής Όλγας Πηλιάκη, με Ολυμπιακό μετάλλιο στη ρυθμική γυμναστική, και με τους πιο αδύναμους χορευτικά stars να έχουν ήδη αποχωρήσει, η πρώην παίκτρια του Survivor δύσκολα μπορεί να μείνει στο παιχνίδι μόνο από τις χορευτικές της ικανότητες. Θα πρέπει να κάνει ένα ακόμα… θαύμα, όπως είχε συμβεί με τις ψηφοφορίες του reality του ΣΚΑΪ, από τις οποίες «επιβιώνε» φτάνοντας να μείνει η προτελευταία από τους Διάσημους.

via

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»