Δραγασάκης, ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουμε κάνει και λάθη αλλά οι πολίτες θα μας ψηφίσουν και πάλι»

Αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα στηρίξουν εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

«Θα μας ψηφίσουν και τώρα όχι επειδή είμαστε αλάθητοι, έχουμε κάνει λάθη και πολλές φορές ασυγχώρητα» σημείωσε, ενώ όπως εξήγησε «έχουν πειστεί ότι αν υπάρχει μια ελπίδα για τον κόσμο, αυτή υπάρχει με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης αναφέρθηκε εκτενώς στην τροπολογία για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια.

Υποστήριξε ότι το περασμένο καλοκαίρι επικρατούσε η άποψη ότι τώρα που η χώρα βγήκε από τα μνημόνια δεν χρειάζονταν ο νόμος Κατσέλη.

«Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και επιμονή για να εμπεδωθεί η άποψη ότι η χώρα πρέπει να διαθέτει ένα σύστημα προστασίας πρώτης κατοικίας» τόνισε υπενθυμίζοντας ότι για τις τράπεζες ήταν αδιανόητο στην αρχή να ενταχθούν στη ρύθμιση τα επιχειρηματικά δάνεια.

«Θέλουμε να προστατέψουμε την πρώτη κατοικία, να μειωθούν οι δόσεις και να μπορέσει ο κόσμος να καταβάλει τις δόσεις του» σημείωσε, υποστηρίζοντας πάντως ότι το τι θα γίνει μετά τη ψήφιση της διάταξης θα εξαρτηθεί στην πράξη από το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι τράπεζες οι δανειολήπτες, αλλά και το πώς θα αντιμετωπίσουμε εμείς τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Πηγη: thecaller.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα