Δομνίκη Παπαδοπούλου: Κατέβηκα με τους Σπαρτιάτες για να βοηθήσω τον “φτωχό λαουτζίκο”

Για την υποψηφιότητα της με το κόμμα Σπαρτιάτες, μίλησε το γνωστό μοντέλο και αποκάλυψε τα πάντα για τις εκλογές αλλά και τη διαγραφή της.

Οι δηλώσεις της

Όπως είπε το μοντέλο, ένας φίλος της ήταν που έκανε την πρόταση συμπερίληψης στα ψηφοδέλτια των Σπαρτιατών, με την ίδια να δέχεται, παρότι δεν γνώριζε το κόμμα, αλλά επειδή θα είχε βήμα να εκφράσει τις ανησυχίες της για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων και καθώς θέλει να προσφέρει και να βοηθήσει τους πολίτες, τον “φτωχό λαουτζίκο”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Ανέφερε πως δεν γνώριζε τους επικεφαλής ή άλλα πρόσωπα από το κόμμα και σημείωσε πως η ανακοίνωση για την “έξοδο” της από τους Σπαρτιάτες έγινε μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, παρότι όπως της είπε ο Πρόεδρος του κόμματος ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με την δουλειά της και τις προκλητικές φωτογραφίσεις, αλλά ουσιαστικά οδηγείται σε αυτήν την απόφαση, λόγω αντιδράσεων από άλλους φίλους των Σπαρτιατών.

Από τότε, όπως επεσήμανε η Δομνίκη Παπαδοπουλου, δέχεται μηνύματα υποστήριξης, μεταξύ άλλων και από υποψηφίους των Σπαρτιατών που δεν γνωρίζει προσωπικά, δέχεται όμως και βροχή από μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο, ακόμη και απειλές για ξυλοδαρμό της.

Ως προς την “σχέση” των Σπαρτιατών με τον Ηλία Κασιδιάρη, η Δομνίκη Παπαδοπούλου είπε ότι η ίδια δεν αντιλήφθηκε να υπάρχει ενεργή εμπλοκή του Ηλία Κασιδιάρη με την ηγεσία του κόμματος.

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου δήλωσε περιχαρής που μπόρεσε να ψηφίσει τον εαυτό της, στην Λευκάδα και ότι συνεχίζει να την ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα κοινά.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα