Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό», είπε ο δράστης

«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 74χρονος δράστης της δολοφονίας του 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η δικαιολογία

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 74χρονος άρχισε να πυροβολεί, μέσα στο σπίτι του θύματος, την ώρα που εκεί γινόταν πάρτι. Ο δράστης δολοφόνησε τον 50χρονο και τραυμάτισε την σύζυγο του θύματος, ενώ την ώρα των πυροβολισμών ήταν στο σπίτι και τρία ανήλικα παιδιά.

Ο 74χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι για όλα έφταιγε «κάτι» που του έριξαν στο ποτό. «Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε», είπε ο 74χρονος δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

 Το χρονικό του εγκλήματος

Η δολοφονία διαπράχθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι των θυμάτων που βρίσκεται στην οδό Μηρών, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εκείνη την ώρα, στο διαμέρισμα του 50χρονου και της 45χρονης γινόταν πάρτι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο 74χρονος δράστης, ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Έπειτα από έναν διαπληκτισμό, ο 74χρονος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τον 50χρονο και τραυματίζοντας στην ωμοπλάτη τη 45χρονη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα της δολοφονίας στο σπίτι βρισκόταν τρία ανήλικα παιδιά, η κόρη του ζευγαριού και δύο φίλες της.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα