Δολοφονία Κύπρος, εξελίξεις: Που βρέθηκαν το μαχαίρι και τα ρούχα, γιατί δεν κλείνει η υπόθεση

Που βρέθηκαν το μαχαίρι και τα ρούχα και γιατί δεν κλείνει η υπόθεση της δολοφονίας στην Κύπρο;

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στο Στρόβολο στην Κύπρο βρίσκεται η Αστυνομία.

Ωστόσο κάποια σημεία της όλης υπόθεσης μέχρι στιγμής δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς, με αποτέλεσμα ν’ αναζητείται πλέον ενισχυτική μαρτυρία, με την οποία θα μπορέσουν να κλειδώσουν τον δράστη στη σκηνή της δολοφονίας, αλλά και να διαπιστώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας το κίνητρο που οδήγησε στο μακελειό.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο αστυνομίας, αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων, των ενδυμάτων και του μαχαιριού που υπέδειξε ο 33χρονος και εντοπίστηκαν στην οικία του πατέρα του, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα λοιπόν, εάν δηλαδή το μαχαίρι που εντοπίστηκε είναι και το φονικό όπλο.

Πληροφορίες του sigmalive.com αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι τόσο τα ενδύματα όσο και το μαχαίρι, εντοπίστηκαν μέσα σε κουβά, ο οποίος περιείχε χλωρίνη και όπως διαπιστώθηκε ταυτοποιήθηκαν με γενετικό υλικό του 33χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος τελεί υπό 8ημερη κράτηση, εντούτοις δεν είναι ξεκάθαρο εάν είναι τα ενδύματα και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Συνεπώς, πριν εκπνεύσει το 8ημερο διάταγμα της κράτησης του υπόπτου, την ερχόμενη Παρασκευή, θα πρέπει να γίνουν και εξετάσεις σε σχέση με τα τραύματα που έφεραν τα θύματα της δολοφονίας στη Κύπρο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι συνολικά 35 μαχαιριές προκλήθηκαν από το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Οι ανακριτές αναζήτησαν περαιτέρω απαντήσεις από τον 33χρονο αμέσως μετά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων, των επιστημονικών εξετάσεων των τεκμηρίων.

Η νέα ανάκριση κράτησε περίπου 3 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες η ανακριτική ομάδα, δεν κατάφερε ν’ αποσπάσει από τον ύποπτο νέα στοιχεία τα οποία ενδεχομένως να έριχναν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι τις επόμενες ώρες οι ανακριτές θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων, τα οποία θα αξιολογηθούν και δεν αποκλείεται μέσα από αυτά να προκύψουν και νεά στοιχεία τα οποία ενδεχομένως θα φέρουν νέες καταιγιστικές εξελίξεις.

Πηγή

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»