Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Το απίθανο ποσό που της έκλεψαν πριν την σκοτώσουν και το “λάθος” που πρόδωσε τους δολοφόνους

Η 41χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη, δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του, σύμφωνα με την ομολογία του δεύτερου άνδρα.

Άγρια η δολοφονία της

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας και ο 34χρονος φίλος του, πήγαν στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να την ληστέψουν και τελικά την δολοφόνησαν.

Ειδικότερα, η αδικοχαμένη γυναίκα μπήκε στο σπίτι της, τη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το βράδυ, με τον φίλο του συντρόφου της, που παραμόνευε, να της επιτίθεται για να την ακινητοποιήσει, αλλά πάνω στη συμπλοκή να την τραυματίζει.

Στη συνέχεια, ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας την έδεσε με χειροπέδες στα χέρια και της έβαλε ταινία στο στόμα, τη μετέφεραν στο κρεβάτι και τη μαχαίρωσαν σε διάφορα σημεία του κορμιού της, όπως τον λαιμό.

Η 41χρονη έγκυος είχε πάνω της 80 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από την Αστυνομία , αφού της αφαίρεσαν τη ζωή, πήραν 80 ευρώ που είχε πάνω της και στη συνέχεια την έβαλαν σε μπαούλο, ώστε να τη μεταφέρουν. Αφού παράτησαν το μπαούλο με το πτώμα της 41χρονης, οι δύο άνδρες επέστρεψαν στο διαμέρισμα και προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, αλλάζοντας μέχρι και το στρώμα του κρεβατιού.

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν