Διπλό χτύπημα της μοίρας: Αποκαλύφθηκε η τραγική ειρωνεία για το φονικό στην Νέα Ιωνία – Η σύνδεση με την ληστεία στα Πατήσια

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας μπορεί να θεωρηθεί η πληροφορία ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, όπου έπεσε νεκρός ένας 39χρονος από πυροβολισμούς, είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε τη Δευτέρα από συμμορία στα Πατήσια όταν θέλησαν να του κλέψουν το κινητό!

Πατήσια: Το διπλό χτύπημα της μοίρας

Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε στα Πατήσια φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην οποία έγινε το φονικό στη Νέα Ιωνία με πυροβολισμούς τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με έναν φίλο του ο 16χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από μία ομάδα ατόμων, που υπό την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος

Αιμόφυρτος ο 16χρονος κατάφερε να φτάσει σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, τα δύο περιστατικά, πάντως, δεν φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους, με τις Αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Το βέβαιο είναι ότι πρόκεται για μια τραγική ειρωνεία καθώς τα δύο θλιβερά περιστατικά έγιναν σχεδόν με ένα 24ωρο διαφορά μεταξύ τους.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»