Διοικητής Νοσοκομείου Λάρισας: “Αγαπήσαμε τον Γεράσιμο και την οικογένειά του, οι ευχές μας είναι μαζί του”

Ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού, αγαπήθηκε από όλο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Οι δηλώσεις του κ. Βλαχάκη

Ειδικότερα, ο κ. Βλαχάκης αναφέρθηκε στην πρώτη αντιμετώπιση των εξαιρετικά σοβαρών τραυμάτων που έφερε ο άτυχος νέος, μέχρι και πριν από λίγες ώρες, όταν και εξελίχθηκε η διακομιδή.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «ξημερώματα της 1η Μαρτίου, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα των Τεμπών έφτασε στο Νοσοκομείο μας, στα Επείγοντα ως πολυτραυματίας ο 20χρονος από τον Βόλο. Αντιμετωπίστηκε με χειρουργείο και εν συνεχεία έγινε εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Έκτοτε ο Γεράσιμος ήταν στη ΜΕΘ, είχε τη νοσηλεία από το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό, το οποίο θα ήθελα να συγχαρώ για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που παρείχε και έδωσε τη δυνατότητα σε αυτό το παιδί, λίγες ώρες πριν να φύγει για το Ανόβερο της Γερμανίας, σε ένα εξειδικευμένο κέντρο όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία του εκεί. Ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί αγαπήσαμε και τον Γεράσιμο και όλη του την οικογένεια».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις

Related posts

Θρήνος στην ναυτιλία – Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής

Φωτιά τώρα στον Πειραιά – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Με τα F35 μπορεί μια νύχτα να βρεθείς στην Άγκυρα και να τα κάνεις γης μαδιάμ»