Διώχνουν την 20χρονη Ραφαέλα από το νοσοκομείο: Ραγίζει καρδιές η σπαρακτική της ανάρτηση

Η Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, 20 ετών (γεννηθείσα τον Ιανουάριο του 2003), δοκιμάζεται από μία σπάνια μορφή καρκίνου τα τελευταία τρία χρόνια.

Τι συνέβη

Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, Χανιώτισσα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Η οικογένεια της Ραφαέλας Πιτσικάλη, μετά την απόφαση των θεραπόντων γιατρών ότι δεν μπορεί να γίνει νέα επέμβαση στην Ελλάδα, αποφάσισε να απευθυνθεί σε Αντικαρκινικά Κέντρα του εξωτερικού και έχει ήδη προγραμματιστεί, στις 8 Αυγούστου 2023, η επίσκεψή της Ραφαέλας στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Ωστόσο, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων με υποτροπή της νόσου της είναι αναγκασμένη να ψάχνει κάθε φορά που δεν αισθάνεται καλά ποιο νοσοκομείο εφημερεύει ώστε να μεταβαίνει καθώς πλέον δεν μπορεί να νοσηλεύεται στο παίδων «Αγία Σοφία». Μάλιστα η νεαρή κοπέλα αναφέρει ότι δεν νιώθει καμία ασφάλεια.

Η ανάρτηση

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»