Δίνει ζωή μετά τον θάνατό του: Μεγαλείο ψυχής από τη μητέρα του 22χρονου Αντώνη που έσβησε στην άσφαλτο

Συγκινητική ήταν η εξομολόγηση της μητέρας του 22χρονου Αντώνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο τον περασμένο Αύγουστο, για τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων του παιδιού της.

«Δεν ήθελα να φύγει έτσι η ψυχή του παιδιού μου.

Ήθελα να αφήσει φως και χαρά» είπε η Μαίρη Τζουλάκη για την απόφαση που πήρε όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν πως η κατάστασή του γιου της ήταν μη αναστρέψιμη, μετά από μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως αναφέρει το creta24.gr και ο Αντώνης ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, από τότε που μαζί με την μητέρα του, συμμετείχαν στις εθελοντικές δράσεις του «Αιματοκρήτη» μοιράζοντας φυλλάδια για τη δωρεά οργάνων και την εθελοντική αιμοδοσία.

«Δεν υπάρχουν κατάλληλα λόγια για το πως νιώθει μια μάνα όταν χάνει το παιδί της αλλά υπάρχουν κατάλληλες πράξεις στη μνήμη αυτών των παιδιών, για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον» ανέφερε η κυρία Τζουλάκη στην Τηλεόραση CRETA.

«Σκέφτηκα μια μαμά που περιμένει μόσχευμα τη στιγμή που έχασα το δικό μου παιδί. Το ίδιο πράγμα είναι και ο εθελοντισμός. Σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο. Είναι σαν να γεννάς που νιώθεις ότι ολοκληρώνεσαι. Γίνεται πιο δημιουργικός», πρόσθεσε συγκινημένη η μητέρα του Αντώνη αποκαλύπτοντας ότι δύο από τους ανθρώπους που έλαβαν τα όργανα του γιου της ήταν 10 χρόνια σε λίστα αναμονής. «Φανταστείτε τι χαρά και φως μπήκε στις ζωές αυτών των ανθρώπων με τον χαμό του παιδιού μου».

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα «να σέβονται όλοι και να σωπαίνουν» για όσους κρίνουν με αρνητικό τρόπο αποφάσεις οικογενειών που δωρίζουν τα όργανα ανθρώπων τους όταν η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Δείτε το βίντεο

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό