Δημόσιο μήνυμα Νικολούλη στη Ρούλα Πισπιρίγκου: “Ξέρει πού μπορεί να με βρει αν θέλει”

Το μήνυμά της Αγγελικής Νικολούλη στη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της, ήταν αυτό.

Το μήνυμά της

Όπως είπε η γνωστή παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ανέπτυξε μία ιδιαίτερη σχέση με την 34χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

“Με αυτή τη γυναίκα, πέρα από ρεπόρτερ που έψαχνε την αλήθεια, είχα και μία άλλη σχέση. Μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά. Την έβλεπα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο και μπορεί κάποιους και να τους εκνευρίζει, σαν άνθρωπο και σαν μητέρα. Είχαμε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση”, δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Νικολούλη ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στη μητέρα των τριών παιδιών μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα, ωστόσο μία δεύτερη σκέψη την σταμάτησε.

“Κάποια στιγμή πληροφορήθηκα κάτι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο. Θεώρησα σκόπιμο να της απευθύνω ένα μήνυμα μέσα από την τηλεόραση, αλλά μετά μία δεύτερη σκέψη, πιο δυνατή, μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα να της δώσω το μήνυμα που θα ήθελα, γιατί είναι σημαντικό. Εξάλλου, ξέρει η ίδια πού μπορεί να με βρει. Ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα. Να μην το πάμε παραπέρα”, πρόσθεσε.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της