Δημήτρης Καμμένος: «Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Ελληνας»

«Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά Ανεξάρτητος Έλληνας», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Καμμένου, αμέσως μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Σχολιάζοντας το tweet του Πάνου Καμμένου, που δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή … κουτσός ο παίχτης…», ο ανεξάρτητος, πια, βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ: “Η μεταγραφή που πήρα είναι με τον κόσμο, ο οποίος πιστεύει ότι δεν πρέπει να βάλω την υπογραφή μου να παραδώσω τη Μακεδονία. Η πληρωμή θα είναι αν με ψηφίσουν και με ξαναψηφίσουν να ξαναμπώ στη Βουλή”.

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής επειδή δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Σχετικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και πως αυτό το οποίο προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Καμμένου μετά την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ:

Πηγή

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα