Δίμηνο «πατινάζ» από τα Μερομήνια: «Παγώνουν τα πάντα – Λευκό το κέντρο της Αθήνας»

Δίμηνο «πατινάζ» έρχεται όπως φαίνεται από τα Μερομήνια 2024: Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Φάνη Χατζηγρίβα στα Μερομήνια, αναμένεται ένας ιδιαίτερα δυσχερής χειμώνας με την έλευση του νέου έτους.

Ο Φάνης Χατζηγρίβας δημοσίευσε το πρώτο μέρος των προβλέψεών του από τον Δεκέμβριο έως τον Φλεβάρη, το οποίο παρουσιάζει εντυπωσιακά φαινόμενα. Τα ευρήματα του έχουν αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Προβλέψεις του καιρού από τα Μερομήνια

Μερομήνια 2024: Ιανουάριος

Το πολικό ψύχος θα χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τουλάχιστον μέχρι τα Θεοφάνια. Οι δυσκολίες θα είναι καθημερινές, ενώ δεν αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Οι θερμοκρασίες θα αυξομειώνονται ενώ στο τρίτο δεκαήμερο θα επανέλθει το ψύχος.

Μερομήνια 2024: Φεβρουάριος 2024

Άστατος θα είναι ο καιρός τον Φεβρουάριο, με πολλές καταιγίδες αλλά και συνέχεια στις χιονοπτώσεις. Τα πλημμυρικά φαινόμενα δεν αποκλείεται να συνεχιστούν, ενώ ανάλογες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν και άλλες μεσογειακές χώρες.

Μερομήνια 2024: Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Μερομήνια 2024: Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα