Δίκη Πισπιρίγκου: «Εκτός» μαρτύρων Πατρινός φυσιοθεραπευτής – Τι είναι το σύνδρομο Μινχάουζεν

Δίκη Πισπιρίγκου: Η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας δεν έχει τελειωμό.

Δίκη Πισπιρίγκου: Οι νέες αποκαλύψεις

Ποτέ δεν μπήκε στην επίσημη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ο πατρινός φυσικοθεραπευτής του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με τη «Νίκη», Σπύρος Τσιρώνης, και φυσικά ποτέ δεν υπήρξε θεράπων της μικρής Τζωρτζίνας, της οικογένειας Δασκαλάκη.Οπως αποκάλυψε στην «Πελοπόννησο» ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης – ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο κ. Τσιρώνης απλώς είχε προταθεί για μάρτυρας υπεράσπισης, από συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά στη συνέχεια κρίθηκε ότι δεν είχε να προσφέρει τίποτα στην υπόθεση.

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε δημοσίευμα της «Π» και την οργισμένη διάψευση του κ. Τσιρώνη, ο μόνος που μπορούσε να φωτίσει το… μυστήριο ήταν ο κ. Κούγιας: «Οχι, δεν υπάρχει στη λίστα των μαρτύρων υπεράσπισης ο Σπύρος Τσιρώνης. Απ’ ό,τι θυμάμαι, τον είχε προτείνει πριν από καιρό η μητέρα της κατηγορούμενης, αλλά όταν ήρθε σε επαφή μαζί του συνεργάτιδα του γραφείου μου και εγώ, διαπιστώσαμε ότι ήταν ακατάλληλος για μάρτυρας. Εννοώ, δεν είχε απολύτως τίποτα να προσφέρει στην ουσία της υπόθεσης και γι’ αυτό δεν μπήκε ποτέ στην τελική λίστα των μαρτύρων. Απλώς ήταν ένα από τα πολλά ονόματα που είχαν προταθεί από την κατηγορούμενη και τους συγγενείς της πριν αρχίσει η διαδικασία. Και επειδή με ρωτάτε, όπως γνωρίζω δεν ήταν ποτέ φυσικοθεραπευτής της μικρής… Καμία σχέση. Γι’ αυτό, άλλωστε, επέλεξα τον κ. Δούβρη».

Δίκη Πισπιρίγκου: Μαρτυρία που καίει

Κατά συνέπεια, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και την αλήθεια το δημοσίευμα της «Π» και το ipliroforia αναδημοσίευσε ότι… «ο γνωστός πατρινός φυσικοθεραπευτής, Σπύρος Τσιρώνης, -που μάλιστα ήρθε 1ος στην Αχαΐα με το πατριωτικό κόμμα ”Νίκη”- είναι ένας εκ των μαρτύρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της, Ρούλας Πισπιρίγκου. Ούτε ο κ. Τσιρώνης έχει κληθεί να καταθέσει… ως φυσικοθεραπευτής της Τζωρτζίνας»!

Ζητούσε συγνώμη από τον ίδιο, το άρθρο είναι προς την αποκατάσταση της αλήθειας

Δίκη Πισπιρίγκου: Τι είναι το σύνδρομο αυτο

Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου ή αλλιώς πλασματική διαταραχή που επιβάλλεται σε άλλο άτομο, είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένας φροντιστής δημιουργεί την εμφάνιση προβλημάτων υγείας σε ένα άλλο άτομο, συνήθως στο παιδί του. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τραυματισμό του παιδιού ή αλλαγή διαγνωστικών δειγμάτων.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα