Δικαίωση από ψηλά για τον Γιώργο Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του-Οι νέες εξελίξεις

Στα χέρια της ΕΛΑΣ δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2021 με τον φρικτό τρόπο που έφυγε.

Αναλυτικά ο κ. Θεοδωρικάκος ειπε:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.

Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.

Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη»

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι δύο δράστες, που συνελήφθησαν αφορούν συνεργούς των δολοφόνων. Ένας εξ αυτών κατοικεί στα Νότια προάστια και ο δεύτερος στην Ανατολική Αττική.

Μάλιστα πρόκειται για δύο αδέρφια, ελληνικής καταγωγής.

Οι νέες εξελίξεις

Σύμφωνα με όσα γίνονταν γνωστά το προηγούμενο διάστημα, οι αστυνομικοί τελευταία εξέταζαν ένα «μυστήριο» βαν που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, την ημέρα που άγνωστοι σκότωσαν τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και τον δημοσιογράφο, το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε, σε δεύτερη φάση εξέτασης του υλικού των καμερών, να συνοδεύει στη λεωφόρο Ποσειδώνος και σε άλλα σημεία, τη μηχανή που επέβαιναν οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Μάλιστα θεωρείται πιθανόν ένας από τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ να επιβιβάστηκε στο εν λόγω όχημα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν πλέον σαφείς ενδείξεις και σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα και τα κίνητρα των φυσικών και ηθικών αυτουργών.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»